Drukwerk

Branding voor je bedrijf

Wat ons uniek maakt

ITwebsupport ontwerpt de juiste visitekaartjes die bij uw organisatie passen.
Bent u de CEO van een creatieve startup?
Dan is uw visitekaartje uiteraard heel anders dan die van een zzp’er in de bouw.
ITwebsupport denkt hierbij mee met u en uw organisatie.
Wij gaan door met ontwerpen totdat u tevreden bent met het resultaat

huisstyle

De imago van uw bedrijf is afhankelijk van uw huisstijl. De huisstijl word bepaald door : kleuren, lettertype de indeling van de website, visitekaartjes briefpapier, facturen, en de illustratiestijl. Het belangrijkste uw logo

Professioneel en Fris visitekaartje

ITwebsupport ontwerpt de juiste visitekaartjes die bij uw organisatie passen. Bent u de CEO van een creatieve startup? Dan is uw visitekaartje uiteraard heel anders dan die van een zzp’er in de bouw. ITwebsupport denkt hierbij mee met u en uw organisatie. Wij gaan door met ontwerpen totdat u tevreden bent met het resultaat. Wij rekenen voor een visitekaartje ontwerp €50,- incl. BTW. De visitekaartjes worden geleverd in JPG,PNG en PDF bestanden en samen kunnen wij met u hoe u wilt laten bedrukken. Op uw visitekaartjes worden naam, email, functie, telefoon, adres en website vermeld. Itwebsupport overlegt altijd met u wat voor informatie op de kaart gezet wordt. Daarnaast geven wij ook adviezen wat voor u van toepassing is en bij welke drukkerij de visitekaartjes bedrukt kunnen worden.

Flyer, poster en banners

Sinds de uitvinding van de drukpers is een flyer de ultieme manier om uw doelgroep te benaderen. Een flyer is de juiste manier om uw boodschap als organisatie, uw services en diensten, uw prijzen en nog veel meer kenbaar te maken de voor u geldende doelgroep. Een flyer is een kans om een korte mededeling op weer te geven. De boodschap wordt direct overgebracht en niks hoeft open gevouwen te worden. Een flyer is een handzaam A5 formaat. Flyers kunnen goed gebruikt worden voor aankondiging van een evenement of bijvoorbeeld bij de opening van  een winkel.

De flyers van ITwebsupport worden zorgvuldig opgesteld met inachtneming van uw huisstijl. De huisstijl van een organisatie of bedrijf is de bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe. In de enge definitie is een huisstijl de visuele identiteit van een organisatie. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. U kunt de foto’s en teksten zelf aanleveren. Heeft u dat niet? Geen probleem! Wij kunnen dat voor u regelen. Samen met u overleggen wij de mogelijkheden voor het best gewenste resultaat.

ITwebsupport geeft haar klanten de mogelijkheid om de flyers zelf te laten bedrukken. Hierbij ontvangt u van ons alle bestanden die u hierbij nodig zal hebben. Naast het ontwerpen, begeleidt itwebsupport u ook bij het bestellen van uw drukwerk. Er zijn veel keuzes in drukkerijen als het gaat om formaten en papiersoorten. Samen bespreken wij de wensen en zorgeloos kan alles voor u geregeld worden.