Online Marketing

meer bezoekers op je website

Online marketing

Resultaat staat bij ITwebsupport voorop. Online effect, daar zijn wij gek op. Ben je opzoek
naar Meer websitebezoekers? Een betere conversie? Meer leads? Of een hogere
naamsbekendheid? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Om het beste resultaat te
bereiken stellen we een mix samen van onze verschillende specialismes als:

  • SEA
  • SEO
  • Social advertising

SEA (search engine advertising)

Search engine advertising is de Engelse benaming voor het online adverteren in zoekmachines als Google of Bing. Het wordt daarom ook wel zoekmachine adverteren genoemd kortom SEA genoemd.Hiermee kun je de vindbaarheid van je website verbeteren tegen een tarief. 


Deze betaalde advertenties zijn te herkennen aan ‘Advertentie.’.

Met Search engine advertising kun je direct resultaten zien. Door middel van goede online campagnes en het juiste budget kun je direct aan de top beginnen. 

Wij van ITwebsupport helpen u al te graag aan een vliegende start. 


Door het gebruik van de juiste manieren van online marketing kun je binnen no-time hoog in de zoekmachines staan als bijvoorbeeld Google.Doordat onze specialisten specifiek kunnen targetten op jouw doelgroep(en)worden de kosten alleen per klik, view of impressie bereken.

De voordelen van online marketing / SEA:

SEO (search engine optimization)

Search engine optimization is een Engelse benaming zoekmachine optimaliseren en zorgt ervoor dat jouw website organisch op relevante zoektermen in de zoekmachines scoort. SEO is een duurzame strategie: het kan in tegenstelling tot SEA (Search engine advertising) even duren voordat de resultaten duidelijk zichtbaar zijn. 

Echter met de juiste kennis en doorzettingsvermogen kan dit leiden tot een goede toppositie in de zoekmachines.Met Search engine optimization kan je beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing. Hiermee kun je meer online bekendheid scoren en trek je relevante bezoekers naar je website. Een groot voordeel van SEO is dat het een budgetvriendelijke specialisme is, zo bereik je onbetaalde topposities in de zoekmachines die relevant zijn voor jouw doelgroep(en) aan de hand van hun gekozen zoekintenties.


Seo en Sea helpt je heel erg veel, maar als jouw website er niet mooi uitziet voor de klanten zal je een hoge bounce rate hebben. Daarom is het belangrijk dat je een website op maat hebt met je eigen unieke uitstraling.

De voordelen van SEO:

Social advertising

Anno 2020 is social media niet weg te denken, iedereen heeft wel ooit te maken gehad met social media. Dankzij social advertising kun je het beste uit je budget halen. Er wordt

namelijk specifiek getarget op demografie, geografie en de interesses van jouw doelgroep(en).

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn 
  • Snapchat

Wat is social advertising?
Door social advertising kun je adverteren op verschillende social mediakanalen als Facebook en Instagram.

Door betaalde campagnes kun je specifieke doelgroepen makkelijk bereiken.

De voordelen van Social advertising: