Webshop op maat

Wil je een converterende webshop ?

Een webshop laten maken

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce, een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Dit is Wereldwijd het meest gebruikte webshop software systeem en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

 

Wil je ons jouw webshop laten maken? 

Dan ontvang je toegang tot exclusieve video’s met uitleg hoe je jouw webshop zelf kunt beheren.  En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts. Dat kan per mail of telefoon! Beide webshops zijn flexibel in te delen qua pagina opbouw en qua kleuren. Dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

 

Laten maken of zelf maken

Doordat je tegenwoordig makkelijke content management systems hebt is het bouwen van een eigen website makkelijker geworden. Waarom zou je dan nog een webshop laten maken door itwebsupport ? Hieronder staan een aantal voordelen als je je webshop door ons laat bouwen :

Voordelen van een unieke webshop

Koppeling met betaalsystemen

Jouw webshop kan gekoppeld worden aan bestaande betaalsystemen. Laat je klanten betalen met PayPal of IDEAL, maar vooruitbetaling of verzending onder rembours is ook mogelijk.
Jij bepaald hoe je klanten laat betalen

Ontdek wat we voor jou kunnen doen.

Beheersbare website

Jullie willen niet voor elk wissewasje het webbureau moeten bellen. Daarom stemmen wij van te voren af welke elementen wel en niet door jullie zelf beheerd kunnen worden. Zo blijft de website goed beheersbaar en gebruiksvriendelijk voor jullie medewerkers.

Toekomstbestendig

Websites zoals we deze nu kennen bestaan straks niet meer. Headless werken met JavaScript is de toekomst. Over 5 jaar doet iedereen het, dus wij starten nu alvast met jullie. Zo wordt de nieuwe website een stevig fundament, gericht op de toekomst.

Vast team in Nederland

In tegenstelling tot veel andere webbureaus, zijn onze medewerkers allemaal vanuit Nederland (Rotterdam) actief. Jullie krijgen een vast team tot je beschikking dat fysiek naast elkaar zit en helemaal op elkaar is ingespeeld. Overzichtelijk en korte lijnen.

Agile werken met SCRUM

Fixed-scope is a thing of the past. We werken agile volgens de SCRUM methodiek voor sneller zichtbaar resultaat, betere bijsturing gedurende het project door actieve betrokkenheid van de klant en uiteindelijk lagere kosten.

Voorbeeld van onze webshop

snussonline

snussonline

neem een kijk