Over Ons

ITwebsupport is speciaal voor bedrijven die hun business willen uitbreiden op het internet. Wij zijn een groep gepassioneerde ontwerpers, ontwikkelaars en schrijvers. Ons doel is voor iedere bedrijf een betaalbare website te bouwen, de beste oplossing te vinden door elkaar te begrijpen. Wij bieden van gewoon een mooie website tot aan op maat gemaakte websites en platformen. Bij Itwebsupport zullen wij er altijd voor zorgen dat we een goed werkende, responsive webdesign ontwikkelen, zodat de bezoekers van uw website ook echt uw nieuwe klanten worden. Wij geloven in een duurzame relatie met onze klanten. Ons motto is ook : Uw succes is ons succes.

Soorten websites

website op maat

Informatieve websites

Dit type website heeft als doel bezoekers te informeren over jullie bedrijf en/of diensten. Een informatieve website vertelt een verhaal. Wij zorgen ervoor dat jullie dit verhaal zo goed mogelijk kunnen vertellen. Zo houden jullie niet alleen alle bestaande klanten op de hoogte, maar ook potentiële nieuwe contacten.

webshop op maat

Webshop

Een webshop is een website die de mogelijkheid geeft online producten te verkopen. Het centrale middelpunt van jouw (toekomstige) e-commerce. Wij zorgen voor een optimale omgeving zodat bezoekers hun virtuele winkelwagentje kunnen vullen en hun bestelling online kunnen afronden.

online marketing

Catalogus website

Dit type website heeft als doel bezoekers te informeren over jullie bedrijf en/of diensten. Een informatieve website vertelt een verhaal. Wij zorgen ervoor dat jullie dit verhaal zo goed mogelijk kunnen vertellen. Zo houden jullie niet alleen alle bestaande klanten op de hoogte, maar ook potentiële nieuwe contacten.

Wij maken brands

Wij zijn niet het grootste en niet het kleinste webbureau. Wat dat betekent?

Kleine bureaus en ZZP'ers

Kies je voor een klein bureau of een zelfstandig ondernemer? Dan krijg je als klant veel persoonlijke aandacht en zijn de prijzen scherp. Het nadeel is het gebrek aan zekerheid. Wat als iemand ziek wordt of stopt? Ook opschalen is lastig en brede expertise vaak beperkt (of moet worden ingekocht).

Klein genoeg voor persoonlijke aandacht, maar groot genoeg voor vakspecialisten met uiteenlopende expertises. Zo kunnen we onze cultuur en klantfocus bewaken. We bieden maatwerkoplossingen aan de meest veeleisende bedrijven van Nederland en geen uitdaging is ons te gek. Daarvoor heb je een vrij brede en tegelijkertijd diepe ervaring nodig van meerdere specialisten.

Grote bureaus

Kies je voor een bureau met 50+ FTE’s? Dan is er voor jou als klant veel capaciteit en expertise voor grote projecten van 1500+ uur. Senior mensen verkopen de projecten en de junioren voeren het werk uit. Daardoor grote kwaliteitsverschillen tussen het werk voor belangrijkste en minst belangrijke klanten. Andere nadelen zijn hogere kosten en minder persoonlijke aandacht.

We denken aan innovaties op een efficiënte manier.

Zo werken wij aan jouw project

256_imac-code

Technische visie

Webapplicaties zoals we deze nu kennen bestaan over 5 jaar niet meer. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Iedere webapplicatie-eigenaar kent wel eens dat gevoel van onzekerheid, van hoe lang kan mijn applicatie nog mee? Wat als ik achter ga lopen en weer een compleet nieuwe webapplicatie moet laten bouwen op den duur? Webbio biedt daarom geen tijdelijke oplossingen, maar webapplicaties met stevige fundamenten welke juist gericht zijn op deze veranderende toekomst.

256_canevas

Werken via SCRUM

Wij werken graag samen met onze klanten. En dat doen we door te SCRUMMEN. Deze werkmethode gebruiken in al onze trajecten tijdens de realisatie fase. Het grote voordeel bij SCRUM is dat er gewerkt wordt met zogenoemde sprints. Iedere twee weken worden er namelijk zaken opgeleverd en gepresenteerd. Zo krijg je dus al snel een goed beeld van het project. Verwachtingen worden op die manier gemanaged en prioriteiten eenvoudig in kaart gebracht.

Contact

Neem vandaag nog contact op

Overwegen jullie een website op maat te laten maken voor jullie organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 Je kunt ons bellen op 06-40 37 25 84