Google Mijn Bedrijf Analytics

Met ons SEO pakket stellen we eenmalig alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid. Hierdoor ben je meteen aangemeld op alle belangrijke diensten van Google om beter gevonden te worden. Met Google Analytics en Google Search Console kan je vanaf dag 1 in de gaten houden waar je bezoekers vandaan komen. Met Google Mijn Bedrijf is de website goed zichtbaar.

Klikt op de eerste 2 resultaten

Klikt op het 3e en 4e resultaat

Klikt op de resultaten 5 t/m 10

Compleet SEO-pakket voor een vliegende start.

Je website gekoppeld aan alle SEO-platforms.

Voor slechts € 450,- gaan we een hele dag met je website bezig om deze beter vindbaar te maken. Dat doen we o.a. door je website te koppelen met Google Analytics, Google Search Console, het inrichten en koppelen van Google Mijn bedrijf, Het koppelen van je website sitemap in Google Search en het optimaliseren van je meta-instellingen. Daarbij optimaliseren we ook nog eens de teksten op je homepage voor jouw belangrijkste trefwoord.

Alles in 1 x goed ingesteld

We zien dat veel ondernemers na het lanceren van hun website weinig tijd besteden aan het vindbaar maken van hun website. Het is te vergelijken met een winkel openen en niemand vertellen waar de voordeur zit. Zonde! Daarom bieden wij aan om eenmalig alles optimaal in te stellen op alle mogelijke manieren om je website direct bekend te maken op alle diensten van Google.

Live SEO Dashboard

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Allereerst voegen we jou toe aan de Google Mijn Bedrijf, Analytics en Console accounts zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de platforms hebben ingericht.

Alles geregeld voor slechts € 450,-

Voor slechts € 450,- koppelen we Google Analytics, Google Search Console, Google Maps met jouw website. Daarnaast verzorgen we jouw bedrijfs- en websitevermelding in bij Google Mijn bedrijf zodat je extra goed wordt weergegeven in Google Search en Google maps. Om ervoor te zorgen dat de resultaten altijd actueel zijn koppelen we je sitemap met Google zodat nieuwe pagina’s meteen worden geïndexeerd.

1: Trefwoord analyse
Waar gaan we ons op richten

We beginnen met een korte analyse van jouw trefwoorden. Welke trefwoorden zoekt jouw doelgroep nu echt op en hoeveel concurrenten richten zich op dezelfde doelgroep.

begin nu

2: Koppelen & inrichten
We stellen alles optimaal in

Wij koppelen alle diensten en richten alles optimaal in zodat jij aan de slag kan met een compleet set aan SEO diensten die je beter vindbaar maken.

Begin nu

3: Monitoren & optimaliseren
Altijd op de hoogte van de resultaten

Doordat je een 24/7 rapportage dashboard hebt en alle gegevens in de verschillende platforms kan bekijken, kan je je resultaten eenvoudig bijhouden en verbeteren.

Begin nu

Optimaal van start met ons SEO-pakket?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of alle mogelijkheden

[materialis_contact_form shortcode=”contact-form-7 id="64" title="Contactformulier 1"”]