Websites op maat

Een website op maat laten maken?
Een website is méér dan alleen een online visitekaartje. Het is de basis van jullie (online) business. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zijn doelen nastreven.
Voldoet de huidige website niet meer aan alle wensen?
Of zijn jullie klaar voor een volgende stap?
Tijd voor actie.

Combinatie of andere maatwerk oplossing

Hebben jullie behoefte aan een totaal ander soort type website?
 Of wellicht een combinatie van één of meerdere varianten?
 Laat ons jullie wensen weten, dan komen wij met een maatwerkoplossing.

Een webshop laten maken bij ITWEBsupport?
Dan is jouw webshop eenvoudig te beheren en flexibel in te delen

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce, een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Dit is Wereldwijd het meest gebruikte webshop software systeem en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Wil je ons jouw webshop laten maken? Dan ontvang je toegang tot exclusieve video’s met uitleg hoe je jouw webshop zelf kunt beheren. En kom je er even niet uit, dan kun je altijd rekenen op support van onze experts. Dat kan per mail of telefoon!

Beide webshops zijn flexibel in te delen qua pagina opbouw en qua kleuren. Dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

Beheersbare website

Jullie willen niet voor elk wissewasje het webbureau moeten bellen. Daarom stemmen wij van te voren af welke elementen wel en niet door jullie zelf beheerd kunnen worden. Zo blijft de website goed beheersbaar en gebruiksvriendelijk voor jullie medewerkers.

Vast team in Nederland

In tegenstelling tot veel andere webbureaus, zijn onze medewerkers allemaal vanuit Nederland (Rotterdam) actief. Jullie krijgen een vast team tot je beschikking dat fysiek naast elkaar zit en helemaal op elkaar is ingespeeld. Overzichtelijk en korte lijnen.

Toekomstbestendig

Websites zoals we deze nu kennen bestaan straks niet meer. Headless werken met JavaScript is de toekomst. Over 5 jaar doet iedereen het, dus wij starten nu alvast met jullie. Zo wordt de nieuwe website een stevig fundament, gericht op de toekomst.

Agile werken met SCRUM

Fixed-scope is a thing of the past. We werken agile volgens de SCRUM methodiek voor sneller zichtbaar resultaat, betere bijsturing gedurende het project door actieve betrokkenheid van de klant en uiteindelijk lagere kosten.

Een greep uit onze projecten

Kumar and Partners

Kumar & partners

Consultancy

Kumar & partners

neem een kijk

Garcha

Consultancy

Garcha.nl

neem een kijk

primeinfotec

Consultancy

primeinfotec.com

neem een kijk

jaichand

Bouwbedrijf

jaichand.nl

neem een kijk

volario

Consultancy

volario.eu

neem een kijk

paltaxi

Taxi bedrijf

paltaxi.nl

neem een kijk

Contact us