Websites voor de maritieme sector

Wij maken websites voor de maritieme sector. Een website is méér dan alleen een online visitekaartje. Het is een onderdeel van jullie business. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zijn doelen nastreven. Voldoet de huidige website niet meer aan alle wensen? Of zijn jullie klaar voor een volgende stap? Tijd voor actie.

Websites voor de maritieme sector

Dit type website heeft als doel bezoekers te informeren over jullie bedrijf en/of diensten. Een informatieve website vertelt een verhaal. Wij zorgen ervoor dat jullie dit verhaal zo goed mogelijk kunnen vertellen. Zo houden jullie niet alleen alle bestaande klanten op de hoogte, maar ook potentiële nieuwe contacten. Door middel van SMART-SEO zorgen we ervoor dat jullie zichtbaar en hoog ranken in Google. Dit heeft als doel om potentiële nieuwe opdrachtgevers te krijgen. Laat daarom Websites voor de maritieme secor door ons bouwen. Dan kunnen jullie doen waar jullie passie ligt.

Vast team in Nederland

In tegenstelling tot veel andere webbureaus, zijn onze medewerkers allemaal vanuit Nederland (Rotterdam) actief. Jullie krijgen een vast team tot je beschikking dat fysiek naast elkaar zit en helemaal op elkaar is ingespeeld. Overzichtelijk en korte lijnen.

Agile werken met SCRUM

Fixed-scope is a thing of the past. We werken agile volgens de SCRUM methodiek voor sneller zichtbaar resultaat, betere bijsturing gedurende het project door actieve betrokkenheid van de klant en uiteindelijk lagere kosten.

Toekomstbestendig

Websites zoals we deze nu kennen bestaan straks niet meer. Headless werken met JavaScript is de toekomst. Over 5 jaar doet iedereen het, dus wij starten nu alvast met jullie. Zo wordt de nieuwe website een stevig fundament, gericht op de toekomst.

Beheersbare website

Jullie willen niet voor elk wissewasje het webbureau moeten bellen. Daarom stemmen wij van te voren af welke elementen wel en niet door jullie zelf beheerd kunnen worden. Zo blijft de website goed beheersbaar en gebruiksvriendelijk voor jullie medewerkers.

Combinatie of andere maatwerk oplossing

Hebben jullie behoefte aan een totaal ander soort type website?
Of wellicht een combinatie van één of meerdere varianten?
 Laat ons jullie wensen weten, dan komen wij met een maatwerkoplossing.

Een website laten maken bij ITWEBsupport?
Dan is jouw website eenvoudig te beheren en flexibel in te delen

Contact

Contact

Overwegen jullie een website op maat te laten maken voor jullie organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 Je kunt ons bellen op 06-40 37 25 84